1 en 2 januari - Reisverslag uit Armidale, Australië van Kira Nijland - WaarBenJij.nu 1 en 2 januari - Reisverslag uit Armidale, Australië van Kira Nijland - WaarBenJij.nu

1 en 2 januari

Door: ikheetkira

Blijf op de hoogte en volg Kira

02 Januari 2012 | Australië, Armidale

Dit is een reisverslag van 2 dagen omdat er over 1 januari niet zoveel te vertellen viel. Alma en ik hebben cupcakes gemaakt, en that's about it.
2 januari hebben we wel veel gedaan, om half 10 's ochtends vertrokken we om te gaan wandelen. Wandelen in Australië is heel anders dan in Nederland. De route was 2.2 kilometer, en er stond dat je daar 2 uur over zou doen. Ik dacht dat dat heel erg overdreven was, maar wandelen in Australië is niet gewoon wandelen, het is omhoog, omlaag, omhoog, omlaag, terwijl je je aan alles moet vasthouden om niet weg te glijden van de gladde stenen. Je moet over allemaal grote brokken steen klimmen, trappen op, trappen af. Uiteindelijk hebben we maar 1,3 kilometer gelopen, maar dat was wel lang genoeg, want we hebben er zo'n 1,5 uur over gedaan. Ik had een kort broekje en mijn Vans aan, mijn benen en mijn schoenen zaten helemaal onder de modder toen we klaar waren.
Toen we weer terug kwamen zijn we nog gaan zwemmen, omdat het de laatste dag zomervakantie voor de kinderen is voor ze naar de PCYC -soort kinderopvang voor in de vakantie- moeten. Morgen wordt dus ook de eerste dag van mijn stage. Dus, wekker op half 8, en morgen echt stage lopen. X

• 03 Januari 2012 - 00:29

Nora: