7 en 8 januari - Reisverslag uit Armidale, Australië van Kira Nijland - WaarBenJij.nu 7 en 8 januari - Reisverslag uit Armidale, Australië van Kira Nijland - WaarBenJij.nu

7 en 8 januari

Door: ikheetkira

Blijf op de hoogte en volg Kira

08 Januari 2012 | Australië, Armidale

Zaterdag 7 januari hebben we niet echt veel gedaan. Eigenlijk hebben we gewoon de hele dag in het zwembad gelegen (:
De volgende dag gingen we 'rockhoppen'. Dat is wandelen, maar dan ga je van het pad af en klim je over de rotsen heen. Op deze manier kom je heel dicht bij een waterval, en die was zo'n 300 meter hoog. Best wel eng, haha (zie foto's). Na het rockhoppen gingen we naar een museum, en daar was 'the whispering wall' (zie foto. Dat is een ronde muur, en als iemand dan aan de ene kant staat, en iemand anders aan de andere, kan je tegen de muur fluisteren en dan hoor je het heel duidelijk aan de andere kant. Erg leuk, haha.
Toen we weer thuis kwamen hebben we pizza scrolls gebakken, nou ja een poging tot. Het was ehm, lichtelijk mislukt.
's Middags gingen Alma en ik nog de stad in, waar ik 2 kookboeken, 1 voor cupcakes en 1 voor recepten met chocola, en 2 broekjes heb gekocht. De rest van de dag/avond hebben we in het zwembad gelegen en zijn we bruin geworden. Australia is awesome. X