6 januari - Reisverslag uit Armidale, Australië van Kira Nijland - WaarBenJij.nu 6 januari - Reisverslag uit Armidale, Australië van Kira Nijland - WaarBenJij.nu

6 januari

Door: ikheetkira

Blijf op de hoogte en volg Kira

06 Januari 2012 | Australië, Armidale

Vannacht had het geregend en geonweerd en zo. De eerste keer dat het regende trouwens :).
Vandaag was het pyjama day bij de PCYC, dus iedereen ging in z'n pyjama erheen. Leuk, maar wel, anders..
Luke, een vrijwilliger bij de PCYC, had een nieuw spel bedacht. Er zijn daar een soort hekken die aan de zijkant van de gymzaal staan, en die gebruikte hij om een doolhof te maken. In het doolhof staan 2 pionnen met een tennisbal erop, en er zijn 2 mensen, aan elke kant van het doolhof 1. De mensen zijn geblinddoekt, en iemand anders moet ze proberen er doorheen te leiden. Wel leuk op zich.
Bij het knutsel-achtig-uurtje hebben we slijm gemaakt. Ja, we hebben slijm gemaakt. Dan heb je maïspoeder, water en kleurstof, en dat mix je. Tada, je hebt slijm. Echt ontzettend vies, haha. Het is heel raar, want als je er hard op slaat is het hard, en als je er zacht ingaat met je vinger dan is het gewoon vloeistof. Maar wel heel plakkerig.
Toen de kinderen weer vrije tijd hadden, had Jenny patat gehaald waar alleen de vrijwilligers en zij van mochten eten, heel leuk als al die kindjes je heel jaloers aankijken :)
Toen we thuis kwamen was het zwembad weer gemaakt (WOEHOE) dus Alma en ik gingen zwemmen, en dat was het wel. X